Oh! 1796

  • Company/Studio
    Hong Gi Construction
  • Lead Designer(s)
    Wei-Chen Fang
  • Design Team
    Chung-Yi Yang, Man-Fen Wang
  • Client
    Sheng Jun Construction Co., Ltd.
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

The structure of the building is tilted to a certain angle, so that each room can face the mountains and the sea to fully enjoy the view. Each unit is outfitted with a hot-spring room, letting nature cleanse the body and the mind. One can fully enjoy the panorama of the spectacular sea-and-mountain view while taking a hot-spring bath. With an eye to functioning practically, each unit is specifically designed as an open space, with large French windows to usher in the vastness of the sea and mountains to create the most desirable, most habitable living space.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.