SV House

  • Company/Studio
    Jofre Roca arquitectes
  • Lead Designer(s)
    Jofre Roca Calaf
  • Design Team
    Laura Molina, Jordi Gendrau
  • Client
    Private
  • Credits
    Adrià Goula Sardà
  • Prize
    Winner in Architecture/Housing
  • Company Profile

The SV House premise is to live in a city with the privileges of the countryside as well as contemporary design. The site, with incomparable views of the city of Barcelona, Montjuic Mountain and the Mediterranean Sea in the background, creates unusual lighting conditions. It is a house that has sensitivity and respect for its site. The garden and its elements establish the relation between its interior and the environment. The project is designed with energetic passive solutions, natural resources, and zero kilometers materials. Handmade bricks are used to modulate the space.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.