théATRE

  • Company/Studio
    Sò Studio
  • Instagram
    @sooostudio
  • Lead Designer(s)
    Mengjie Liu,Elbe Huang,Yifan Wu
  • Design Team
    Design team: Sò Studio Lighting design: AILD
  • Client
    théATRE
  • Credits
    Photo by: Yuhao Ding, Elbe Huang
  • Prize
    Honorable Mention

“Opening” is the first thing we did for the space. We opened the façade and left 1/3 of the space completely connected with the outdoor. We hope that the guests can feel the story of the interior and see our tea gardens and products at first sight. It’s our first attempt to use U-shaped glass for the façade. Texture of the glass itself allowed us to see the mottled image of the indoor, which feels like the oil painting.We have created a 20% sense of distance and created a 50% sense of intimacy.The inexplicit relationship makes the surreal genes of the space deeply rooted in people'sheart.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.