Brauerei Steinfels

  • Company/Studio
    Studio Frey
  • Lead Designer(s)
    Gian Frey
  • Design Team
    Marisabel Rohrbach, Gian Frey
  • Client
    Kramer Gastronomie
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

By entering the restaurant the two copper storage tanks filled with the house’s own brew invite the guests to enter. In the restaurant, different levels invite to stay, each individually furnished, so that everyone can find a suitable place. A central feature is the bar area. The whole counter is clad in fir wood and a copper tray that makes a link to the generous beer tap on the back wall. The lighting in the room is discreet: Above each table, basic lighting consisting of industrial lamps and pendant lights which create a cosy atmosphere and the illuminated letters that radiate a warm light.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.