LE BELAROIA

  • Company/Studio
    Manuelle Gautrand Architecture
  • Lead Designer(s)
    Manuelle Gautrand
  • Design Team
    Arteba, Ceef, Verdier, Barbanel, Lasa
  • Client
    Linkcity & Valotel
  • Credits
    Photo by LUC BOEGLY
  • Prize
    Architectural Design of the year / Winner in Architecture/Hospitality
  • Company Profile

The complex triangular form of the site led us to design a continuous volume with a succession of folds that unfurl along the north and the east facades, topped by a wide bridge along the south facade. At the middle of these folds is set a large hollow volume, orientated to the south and sheltered by the bridge that overhangs it. This magnificent conch shell-like form is an extra element, a meeting place for all the users of the different programmes, a café with a terrace looking out over the train station, which faces us.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.