Mist Roamer

  • Instagram
    @longman2270
  • University/School
    National Taiwan University of Science and Technology
  • Lead Designer(s)
    Lang-Wen Ma
  • Prize
    Winner in Interior Design/Installation
  • Company Profile

The inconvenience of the transportation make this place sparse. To enliven this place, this temporary pavilion which expected to build in summer provides a cool-down spot with mist as well as the chatting place for visitors and the residence to relax and get prepared to swim in Limmat river without getting sunburned too early. It turns out an intermediate forum among the river, people and the grass field. The structure is composed with 20cm x 20cm laser cut abandoned plywood, and the base is arranged with the discarded wooden pallets to reduce the waste from Dietikon, the industrial region.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.