ASH beauty salon

  • Company/Studio
    Hikokonishi Architecture Inc.
  • Lead Designer(s)
    Hikohito Konishi
  • Design Team
    Yusuke Otsuka
  • Credits
    Photo by Koji Sakai
  • Prize
    Winner in Architecture/Commercial & Offices
  • Company Profile

There was an old warehouse on the site and we decided to reuse the existing structure as a stage for a new structure on top. There are windows of one meter high set at floor level, followed by brise soleil of one meter high extending out horizontally to deflect sunlight, clerestory windows of one meter high that take in the sunlight reflected on the eaves, and a roof of one meter thick stretching out horizontally to control the daylight in the space. The outdoor passage underneath the eaves protects guests from rain and snow. The shape created out of necessity provides a comfortable space.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.