icoma headquarters

  • Company/Studio
    Estudio.Entresitio
  • Lead Designer(s)
    Cesar Jimenez De Tejada / Maria Hurtado De Mendoza
  • Design Team
    Alvar Ruiz Villanueva, Maria Urigoitia, Belen Gonzalez Aranguren, Carlotta Albini, Eduardo Blanes, Peio Erroteta, Carlos Diaz Del Rio
  • Client
    Ilustre Colegio Oficial De Medicos De Alava. Icoma
  • Credits
    Photo by: Montse Zamorano
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

The new offices for icoma are implemented on an existing space in a residential building. The adaptive reuse of the existing space involved the aperture and definition of two small glass courtyards, new light sources for the ground level, that allowed for an open plan in visual continuity while helping to clarify transits and the definition of static versus dinamic areas. There are two main strategies ruling the project; one from inside-out (opening a former dead space to light), and another from outside in (conceling the work space at street level with a veil for privacy).

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.