COLUMN HOUSE

  • Company/Studio
    Archistry Design&research Office
  • Lead Designer(s)
    Nolan Chao
  • Client
    Private
  • Credits
    Photo by Wenqiao Zhu
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

The office is placed in the central and the oldest area in Beijing and constructed by using the modern, invisible way. Hidding the symbolic image of modern office space, besides, reinforcing and reconstructing the ancient architecture with no trace. Also, blending the modern office function, style and temperament harmoniously into the old parts of the whole city. It’s not only sharing the structure, architecture and the way of life with local residents, but also mixing and combining the habits of life which is combined with thoughts on the contradiction between new space and old space.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.