Su Zhou Tea House

  • Company/Studio
    Feng and Chen Partners Design Shanghai
  • Lead Designer(s)
    Guoqiang Feng
  • Client
    Private Client
  • Credits
    Photo By Guoqiang Feng
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

This tea house is located in Suzhou on Shantang Street, and was built more than 1000 years ago in the Tang Dynasty. The house was previously in poor conditions, so our objective was to restore the original appearance of the house, and give it the functional needs of modern life. The wooden floor is now heated; the newly added air conditioner is hidden in a thick wall; the bamboo curtains are fully-electric. Our design allows modern objects to be hidden, and can all be controlled via an iPhone.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.