Touguinhó III House

  • Company/Studio
    Raulino Silva Architect
  • Lead Designer(s)
    Raulino Silva
  • Design Team
    Raulino Silva, Daniela Amorim, Ismael Santos, Cátia Sampaio, João Mendes
  • Client
    Private
  • Credits
    Photo by: João Morgado
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

On the site that was being used as a planting field we found the typical granite walls, a stone pit, some fruit trees and bushes. Those walls were recovered and the trees, the bushes and the stone pit were kept in their original place, in order to preserve the identity of the site. The strong slope of the topography of about 5 meters between the street and the top of the site defined the planning of the house in two floors. Nevertheless, it was sought that both floors had direct connection with the outside garden.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.