Xuecheng Restaurant

  • Company/Studio
    Yuxun’ Ls Design
  • Lead Designer(s)
    Steven Hu
  • Client
    Xuecheng Restaurant
  • Credits
    Photo by: Erqing Li
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

The case is located in Xiaobanqiao, Kunming City, with a total area of 1860 square meters and two floors. The chief designer tried to use this limited space to bury endless artistic imagination and lead young fashionable people to join this artistic appeal of the new dining experience. In terms of materials and layout, designers boldly transport rice to dominate the design of the whole space. Put the things that are closely related to life in the whole space with the angle of artistic expression. A large number of stainless steel and metal are used and the modern sense has been extended.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.