Erewhon SM

  • Company/Studio
    Montalba Architects
  • Lead Designer(s)
    David Montalba
  • Prize
    Honorable Mention

Tasked with giving patrons a new shopping experience, the design highlights and unifies primary communal areas, while providing a platform by which the food is showcased and guests are encourage to gather. Large skylights flood the interiors with light and sculpted soffits with suspended opaque glass help fade ones’ awareness of the building edge. A large indoor-outdoor trellis extends over the garden terrace imparting the dappled light effect of a tree canopy in an effort to create a landscaped communal space within the urban retail block.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.