Private Office in Chicago

  • Company/Studio
    Alvisi Kirimoto In Collaboration With Cannondesign
  • Lead Designer(s)
    Massimo Alvisi
  • Design Team
    Alvisi Kirimoto: J.Kirimoto, C.Ossandon, A.Montanari, D.Labella, S.Rinalduzzi - Cannondesign: M.Hirons, M.Osman, D.Pugh, A.Furman, T.Lasisi
  • Client
    Confidential
  • Credits
    Photo by Nic Lehoux
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

Suspended between the clouds but firmly rooted in their surroundings, an uncommon workplace where business meets art. Visual guidelines of natural light, similar to the Chicago road layout, connect visitors and the city, defining internal areas and crossing all the floor. The spaces rhythm is marked by natural materials, intense colours and artworks. The Winter Garden, beating heart of the project, is a wooden suspended box: depending on the point of view, the skin of this box frame a central glass partition which generating multiple perspectives and igniting a special lights and shadows game.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.