Stair House

  • Company/Studio
    Zest Architecture
  • Lead Designer(s)
    Co Govers
  • Design Team
    Co Govers, Joana Ramalhete
  • Client
    Private
  • Credits
    Photographer: LluĂ­s Casals
  • Prize
    Honorable Mention
  • Company Profile

In an old factory building in Barcelona, two apartments become one comfortable family house, with a music room, library and study. The staircase is the protagonist here, a sculptural piece in bleached oak. The staircase organizes the spaces all around, and fluidly becomes storage space, display box and study. Throughout the house, solid oak is mixed with veneer, but solid oak is used wherever you touch, so that over time these elements will become only more beautiful through wear. By fully opening the two facades to an interior courtyard, the house doubles in size outside the Winter season.

You can create multiple entries, and pay for them at the same time.
Just go to your History, and select multiple entries that you would like to pay for.